Jurk met een open rug

Jurk met een open rug

Op deze website wordt natuurlijk vooral aandacht besteed aan de voorkant van het lichaam, maar de achterkant van het lichaam is minstens zo belangrijk; het rugdecolleté. Al jarenlang wordt ons straatbeeld en mode gekenmerkt door chique, elegante en tegelijkertijd sexy jurken met een lage uitsnede aan de achterkant. Of het nu voor een gala gelegenheid is weggelegd of voor een mooie zomerse dag, de meeste dames zijn gecharmeerd van het model en hebben daarom ook minstens 1 in hun bezit. De populariteit van deze jurk is de laatste jaren alleen maar gestegen en daarom zie je tegenwoordig ook veel shirts en losse tops met een lage uitsnede bij de schouders en de rug.

Het grootste probleem dat hierbij komt kijken zijn de bh bandjes. Niet alleen krijg je kleurverschil op de huid door de zon, maar het neemt tegelijkertijd de chique uitstraling van het kledingstuk weg. En mede door deze problemen ontlenen wij van straplessbeha.nl juist ons bestaansrecht!

Ons assortiment is op een dergelijke manier samengesteld dat je zelf de keuze hebt hoe je je decolleté wil laten uitkomen in het kledingstuk. Natuurlijk is dit afhankelijk van je cupmaat en daarom heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een push up effect, een siliconen bh of zelfs geen enkele bh waarbij je enkel gebruikt maakt van lift-stickers. Alle 3 opties hebben zo zijn eigen voordelen. De push up bh heeft een sluiting aan de voorkant en kan aan de borsten worden vastgekleefd zonder bijkomstigheid van bandjes. Zo krijgen je borsten een stabiele ondersteuning vanuit de onderkant en creëer je een natuurlijke look.. De siliconen bh is voorzien van een siliconenvulling waarbij je de borsten meer accentueert en de borsten een vollere en ronde vorm krijgen. Tot slot bieden de bh stickers extra versteviging en ondersteuning van de borsten zonder het dragen van een bh. In ieder geval, een hele stijlvolle mode toegewenst deze zomer!

Tags: