Wat draag je onder een halterjurk?

Wat draag je onder een halterjurk?

Is een plak bh de oplossing voor het verbergen van je bh bandjes onder een halterjurk? In onze ogen is het de perfecte oplossing voor het laten verdwijnen van lelijke bh bandjes. Gezien de zomer voor de deur staat wordt het weer tijd om deze oplossing en de bijhorende mogelijkheden te bekijken.

HalterjurkStrapless Beha biedt binnen deze oplossing verschillende mogelijkheden. Plak bh’s, sticker bh’s en natuurlijk siliconen bh’s. Wij bieden op het gebied van plak bh’s 2 verschillende soorten beha’s en natuurlijk in verschillende kleuren en prints. Het verschil tussen deze 2 producten is het comfort en push-up effect. Het ene model is iets luxer dan het andere model, al is onze ervaring dat onze klanten beide modellen zeer comfortabel vinden zitten. Daarnaast is precies hetzelfde principe ook als siliconen plak bh verkrijgbaar en dat is voor de dames die graag een cupmaat groter willen.

Wat is het alternatief?

Het alternatief voor het dragen van een plak of siliconen bh zijn sticker bh’s. Dit zijn stickers waarmee eenvoudig de borsten gelift kunnen worden zonder gebruik te maken van een gewone bh of een plak bh. Ook hierin biedt Strapless Beha verschillende mogelijkheden, het principe is hetzelfde maar de ene bh sticker bedekt wel de tepel en de andere niet. Dit is ook uitstekend onder een bikini te dragen wat voor een stevig liftend effect zorgt. Zo kun je komende zomer vol zelfvertrouwen de zomer door en op een fashion verantwoorde manier over straat ;-). Voor vragen over producten of andere zaken kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar.