Strapless bh 2014

Strapless bh 2014

Wil je graag een strapless bh kopen en weet je niet precies wat je nodig hebt? Bij straplessbeha.nl vind je altijd wat je zoekt, of je nu een strapless bh, siliconen bh of sticker plak bh op het oog hebt!

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat strapless bh's dé rage zijn deze zomer. Je ziet tegenwoordig steeds meer vrouwen die een strapless bh of plak bh dragen. Zeker met het WK in Brazilië in het vooruitzicht, is het fijn om in luchtige zomerkleding in de kroeg naar Oranje te kunnen kijken zonder dat je die vervelende witte randjes op je schouder ziet. Maar ook wanneer voetbal  je niets zegt, en je liever op het terras zit met vriendinnen te genieten van een rosétje, is de strapless beha natuurlijk een uitkomst: de zon krijgt geen kans om strepen achter te laten op je schouders!

Maar hoe is de strapless bh nu eigenlijk ontstaan? De voorloper van de strapless bh die in de jaren 50 zeer populair zou worden, en kwam overwaaien uit Amerika, werd ontworpen door Mary Phelps Jacob. Ze vroeg patent aan op het model in 1914. De bh bestond enkel uit twee zakdoeken, een lint en een koord. Tot die tijd droegen vrouwen nog een korset, en dit veroorzaakte allerlei ongemak waar vrouwen vandaag de dag versteld van zouden staan. Het prototype heeft daarna nog vele veranderingen ondergaan en nu is de bh zonder bandjes kwalitatief uitermate hoogwaardig en zeer gebruiksvriendelijk.

Wil je graag een strapless bh kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment!  

Tags: